Betaling en verzending

Tijdens het afrekenen, kan je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Online is de snelste weg. Voor online betalingen werken we samen met Europabank. Je kan online betalen met een gewone bankkaart (maestro, bancontact), Visa, Mastercard of iDEAL. Deze online betaling gebeurt in een beveiligde betaalomgeving. Als je kiest voor online betaling, komt je betaling onmiddellijk bij ons binnen. Je pakje wordt binnen de twee werkdagen verstuurd. Je kan ook kiezen voor betaling via overschrijving. De artikelen worden dan, in afwachting van de betaling, zeven dagen voor jou gereserveerd. Ontvangen we binnen die termijn geen betaling, dan kunnen we ze opnieuw te koop aanbieden. Hou er rekening mee dat het bij een overschrijving enkele dagen kan duren voor het bedrag op onze rekening staat.

Voor het verzenden van de pakjes werken we samen met Bpost. We werken met vaste verzendkosten, ongeacht het gewicht van je pakje. Binnen België bedragen de verzendkosten 4,99€ voor bestellingen tot 99€. Bestel je voor 99€ of meer, dan wordt je pakje gratis verzonden.

Petite Couture verstuurt ook pakjes naar de buurlanden. De verzendkosten bedragen:

  • Nederland 6,99€
  • Frankrijk 10€
  • Groot-Brittanië 11€
  • Duitsland 8,70€
  • Luxemburg 7,70€

Verzenden naar andere landen is ook mogelijk, in dat geval vragen we je om contact op te nemen via e-mail (wendy@petitecouture.be).

Woon of werk je in de buurt, dan kan je je bestelling ook komen afhalen (Varendries 8, 9820 Merelbeke). Je kan je bestelling online plaatsen en tijdens het afrekenen selecteer je 'gratis afhalen'. Kies je hiervoor, dan stuur je best een mailtje om een afspraak te maken.